De verschillende tastings van blind spirittasting.nl zijn niet meer beschikbaar in de huidige vorm. Binnenkort meer informatie.

Assortiment

Onze Proeverijen zijn er in vele verschillende vormen en maten. Zo varieert de inhoud zowel in aantal te proeven dranken als in soorten dranken zelf. Kies zelf wat je leuk vindt!

Mixed proeverijen: proeverijen met een mix van soorten drank door elkaar

In deze proeverijen/ Blind Spirit Tastings zitten 24 of 12 sterke dranken. Er is een mix gemaakt tussen verschillende soorten sterke drank, namelijk; Whisky, Rum, Cognac en Calvados. Ga op ontdekking en laat je keer op keer verrassen door de smaakervaring van een nieuwe sterke drank (spirit).

Op de achterkant van onze verpakking staan de “spirits” die in de proeverij zitten. Elke keer dat we produceren kunnen dit andere ‘spirits’ zijn en daarom staat er ook een batchnummer op de verpakking. Kies dit batchnummer in het proefgedeelte en je krijgt de juiste antwoorden.

Verkrijgbaar in:

Inhoud 24 binnenkort verkrijgbaar

Enkele proeverijen: proeverijen met één soort drank

In deze proeverijen/ Blind Whisky Tastings zitten 24 of 12 whiskies. Ga op ontdekking en laat je keer op keer verrassen door de smaakervaring van een nieuwe whisky.

Op de achterkant van onze verpakking staan de whiskies die in de proeverij zitten. Elke keer dat we produceren kunnen dit andere whiskies zijn en daarom staat er ook een batchnummer op de verpakking. Kies dit batchnummer in het proefgedeelte en je krijgt de juiste antwoorden.

Verkrijgbaar in:

Speciale proeverijen

Tel de dagen tot kerst af met onze Whisky Advent kalender. Elke dag één nieuwe whisky. Volg de volgorde van de kalender. Schenk de betreffende whisky in en druk op de knop om erachter te komen wat je in je glas hebt.

Alvast fijne dagen en geniet ervan!

Verkrijgbaar in: